Style-vedensuodatuskannu MAXTRA+


Style-vedensuodatuskannu MAXTRA+

35,95


Raikasta vettä tyylikkäästä BRITA Style-vedensuodatuskannusta!

Moderni ja minimalistinen Style-kannu ihastuttaa skandinaavisella muotokielellään. Vedensuodatuskannun edistynyt LED-indikaattori seuraa aikaa ja suodatetun veden määrää ja ilmaisee valoilla, milloin on aika vaihtaa suodatin. (Vihreä, keltaine ja punainen valo)

Style-kannu on suunniteltu sopimaan jääkaapin oveen, jotta viileää ja raikasta vettä olisi aina saatavilla. Kannun tilavuus on 2,4 litraa ja se on konepesunkestävä, LED-valoa lukuun ottamatta. Täyttöaukon läpässä on vaaleanharmaat yksityiskohdat ja silikoninen lenkki. Kannu on valmistettu BPA-vapaasta SMMA-muovista.

Kannuun sopiva, entistäkin parempi MAXTRA+ tekee juomavedestäsi entistäkin parempaa ja raikkaampaa.

Pakettiin sisältyy uusi MAXTRA+ suodatinpatruuna jonka uudet, innovatiiviset mikrohiilihelmet suodattavat klooria ja orgaanisia epäpuhtauksia entistäkin tehokkaammin tehden vedestäsi todella raikasta. Ioninvaihtohelmet lukitsevat sisäänsä mm. kuparia ja kalkkia jolloin kodinkoneidesi käyttöikä pitenee. MAXTRA+ suodattimessa on entistä tiheämpi verkko, jolloin hiilihiukkasten pääsy veteen on minimoitu. Suodattimen vaihtoväli on noin yksi kuukausi riippuen paikallisesta vedenlaadusta. MAXTRA+ suodattimen aktiivihiili on valmistettu kookoksen kuorista peräisin olevasta hiilestä.

Style-kannu on täydellinen sinulle, joka haluat nauttia raikkaasta, entistä maukkaammasta hanavedestä samalla pitäen huolta kodinkoneidesi elinkaaresta – tyylikkäästi!

Selaa myös nämä tuoteryhmät: BRITA -tuotteet, Etusivu, BRITA -kannut ja -pullot, Style-vedensuodatuskannu
Klarna Checkout
kauppiaan tiedot