• Aina nopea toimitus! 1-4 päivää
  • Osta luotettavasti BRITA-tuotteet suoraan maahantuojalta!
  • Turvalliset verkkomaksut
  • Aina nopea toimitus! 1-4 päivää
  • Osta luotettavasti BRITA-tuotteet suoraan maahantuojalta!
  • Turvalliset verkkomaksut

fill&serve Mind -vedensuodatuskarahvi + Micro Disc - 3kpl/pkt suodatinkiekkoja

46,90 €
−8 %
43,00 €
Varastossa

Kuvaus

  • Moderni vedensuodatuskarahvi kääntää päät ja tekee veden tarjoamisesta erityisen tapahtuman!

Tyylikkäässä, valkoisessa vedensuodatuskarahvissa on tummanharmaat yksityiskohdat ja elektroninen kalenteri. Kalenteri muistuttaa vaihtamaan suodattimen 4 viikon välein. Karahvi on valmistettu BPA-vapaasta muovista, jonka läpinäkyvyys on lasin kaltainen.

BRITA fill&serve Mind -karahvi on suunniteltu jääkaapin oveen sopivaksi: sen korkeus on 290 mm ja halkaisija 102 mm. Vedensuodatuskarahvia on rakenteensa ansiosta kevyt käsitellä. Karahviin mahtuu kokonaisuudessaan 1,3 litraa vettä (suppilon tilavuus on 0,5 litraa).

Voit pestä karahvin astianpesukoneessa kantta lukuunottamatta, max. 50 °C. Suuret kaatonokat karahvin molemmilla puolilla tekevät veden tarjoamisesta miellyttävää. Tyylikäs BRITA fill&serve Mind -karahvi näyttää elegantilta ja se piristää tilaa niin kotona kuin toimistossakin. Aina raikasta suodatettua vettä helposti saatavilla!

MicroDisc -suodatin on kehitetty pitäen mielessä paras mahdollinen suodatuskyky.

MicroDisc -suodatinkiekon aktiivihiili on valmistettu kookoksen kuorista peräisin olevasta hiilestä ja se poistaa hajuun ja makuun vaikuttavia ainesosia hanavedestä. Suodatuskapasiteetti on ActiveSelect® -tekniikan ansiosta 150 litraa vettä, mikä vastaa 300 puolen litran muovipulloa.


Karahvin mukana toimitetaan 1 kpl MicroDisc -suodatinkiekko. Lisäksi 3kpl pakkaus MicroDisc -suodatinkiekkoja.