• Aina nopea toimitus! 1-4 päivää
  • Osta luotettavasti BRITA-tuotteet suoraan maahantuojalta!
  • Turvalliset verkkomaksut
  • Aina nopea toimitus! 1-4 päivää
  • Osta luotettavasti BRITA-tuotteet suoraan maahantuojalta!
  • Turvalliset verkkomaksut

MAXTRA+ suodatin 6 kpl

41,95 €
−7 %
38,90 €
Ei varastossa

Kuvaus

BRITA MAXTRA+ suodatinpatruunat tekevät juomakelpoisesta vedestä raikkaampaa ja paremman makuista!

BRITA MAXTRA+ vedensuodatuspatruunassa on tehokkaat vedensuodatusominaisuudet: tiheä suodatussihti ja BRITA mikrohiilihelmet sulkevat epätoivotut hajut ja maut, esimerkiksi kloorin, suodattimeen tehokkaasti. Suodattimessa on lisäksi erityisiä ioninvaihtohelmiä, jotka estävät kalkin kertymisen. BRITA MAXTRA+ suodattimella vetesi maistuu entistäkin paremmalta! BRITA MAXTRA+ suodattimet sopivat myös vanhanmallisiin kannuihin, joihin soveltuvat MAXTRA-suodattimet. MAXTRA+ suodatin on BPA-vapaa.

MAXTRA+ poistaa hanavedestä veden makuun ja hajuun vaikuttavia ainesosia, kuten klooria ja alumiinia sekä raskasmetalleja (esimerkiksi kuparia ja lyijyä) sekä tuholaismyrkkyjä. Samalla se poistaa orgaanisia epäpuhtauksia. Vedestä tulee puhtaampaa, kirkkaampaa ja paremman makuista. Voit käyttää sitä kuumiin ja kylmiin juomiin sekä ruoanlaittoon. Samalla estät kalkin muodostumisen ja pidennät kotitalouskoneittesi käyttöikää.

Miten MAXTRA+ patruuna toimii?

Maxtrassa on ioninvaihtimen, aktiivihiilen ja mikrohiilihelmien ainutlaatuinen yhdistelmä. Suodatusprosessissa on 4 vaihetta:

Vaihe 1: Tehokas esisuodatus: Vesi virtaa tiheän suodattimen läpi.

Vaihe 2: Ioninvaihtosuodatus: Ioninvaihdin vähentää kalkkia (karbonaattikovuus) ja tiettyjä raskasmetalleja (esimerkiksi lyijy ja kupari).

Vaihe 3: Aktiivihiilisuodatus: Aktiivihiili vähentää huomattavasti hajuun ja makuun vaikuttavia aineita, kuten klooria ja orgaanisia epäpuhtauksia sekä tiettyjä kasvinsuojeluaineita.

Vaihe 4: Tehokas loppusuodatus: Eritysvalmisteinen tiheä suodatin kerää hiukkasseoksen.

Hiili imee itseensä klooria, kasvinsuojeluaineita ja orgaanisia epäpuhtauksia, parantaa makua ja poistaa hajuja ja värin muutoksia. Siinä on myös toiminto, joka estää bakteerien kasvua. Ioninvaihdin poistaa veden kovuuden, joka aiheuttaa kalkin kertymistä. Se vähentää myös huomattavasti metallien, kuparin ja lyijyn pitoisuuksia. Uudet mikrohiilihelmet lisäävät kalkinsuodatuksen tehoa ja ne lisäävät suodatuksen pinta-alaa, minkä ansiosta suodatusprosessi on entistä tehokkaampaa.

Kuinka usein Maxtra+ patruuna on vaihdettava?

Veden laatu vaihtelee huomattavasti alueittain, ja jopa saman alueen sisällä eri päivinä. Tällä on vaikutusta patruunan käyttöikään. BRITA suosittelee vaihtamaan patruunat säännöllisesti, vähintään 4 viikon välein, jotta BRITA-suodatinkannut toimivat mahdollisimman hyvin. BRITA-vedensuodatinkannuissa on joko elektroninen Memo- tai kalenteritoiminto, joka muistuttaa patruunan vaihdosta.

Kuinka kauan suodattamiseen menee?

Nelivaiheinen suodatusprosessi kestää noin yhden minuutin.


Pakkaus sisältää 6 kpl MAXTRA+ -suodattimia.