• Aina nopea toimitus! 1-4 päivää
  • Osta luotettavasti BRITA-tuotteet suoraan maahantuojalta!
  • Turvalliset verkkomaksut
  • Aina nopea toimitus! 1-4 päivää
  • Osta luotettavasti BRITA-tuotteet suoraan maahantuojalta!
  • Turvalliset verkkomaksut

Style -vedensuodatuskannu + MAXTRA+ -suodatin 4kpl

79,85 €
−15 %
68,00 €
Ei varastossa

Kuvaus

Raikasta vettä tyylikkäästä BRITA Style -vedensuodatuskannusta!

Moderni ja minimalistinen Style-kannu ihastuttaa skandinaavisella muotokielellään. Vedensuodatuskannun edistynyt LED-indikaattori seuraa aikaa ja suodatetun veden määrää ja ilmaisee liikennevaloilla, milloin on aika vaihtaa suodatin (vihreä, keltaine ja punainen valo).

Style-kannu on suunniteltu sopimaan jääkaapin oveen, jotta viileää ja raikasta vettä olisi aina saatavilla. Kannun tilavuus on 2,4 litraa ja se on konepesunkestävä, LED-valoa lukuun ottamatta. Täyttöaukon läpässä on vaaleanharmaat yksityiskohdat ja silikoninen lenkki. Kannu on valmistettu BPA-vapaasta SMMA-muovista.

Kannuun sopiva MAXTRA+ -suodatin tekee juomavedestäsi paremman ja raikkaamman makuista.

Pakettiin sisältyy uusi MAXTRA+ suodatinpatruuna, jonka uudet, innovatiiviset mikrohiilihelmet suodattavat klooria ja orgaanisia epäpuhtauksia tehokkaammin tehden vedestäsi todella raikasta. Ioninvaihtohelmet lukitsevat sisäänsä mm. kuparia ja kalkkia, jolloin kodinkoneidesi käyttöikä pitenee. MAXTRA+ suodattimessa on tiheä verkko, jolla hiilihiukkasten pääsy veteen on minimoitu. Suodattimen vaihtoväli on noin yksi kuukausi riippuen paikallisesta vedenlaadusta. MAXTRA+ suodattimen aktiivihiili on valmistettu kookoksen kuorista peräisin olevasta hiilestä.

Style-kannu on täydellinen sinulle, joka haluat nauttia raikkaasta, entistä maukkaammasta hanavedestä samalla pitäen huolta kodinkoneidesi elinkaaresta – tyylikkäästi!

Kannun mukana toimitetaan 1 kpl Maxtra+ -suodattimia. Lisäksi 4kpl pakkaus MAXTRA+ -suodattimia.